Believe me when I say to you

De ända bilderna som blev någorlunda bra från lycksele.
 
Hade en väldigt bra helg i lycksele, fick umgås mycket med Julia vilket var super kul! Vi spenderade som vanligt mest tid på dollar store och inte alls mycke tid på marknaden, haha. '
 
Nu så sitter jag i sängen men ska strax lägga ner datorn och sova, godnatt!
 
 

Update Lycksele



Idag så mötte vi upp Elina och Madde och gick på marknaden och dollar store med dom. Sen for vi till husvagnen och spelade kort + åt massa godis. Nu ska vi strax äta tacos och sen vara med Elina och Madde igen.

Living it up ’til the morning

For hem tidigare från skolan idag, så har pluggat här hemma och varit på gymmet ett tag. Efter maten så har jag packat lite, eftersom i morgon drar jag, Julia och pappa till lycksele och bor i husvagnen över helgen. Blir super bra men hoppas bara det inte blir så kallt..
Om ett tag så kommer Matilda och hämtar upp mig för det är step ikväll, efter den så ska jag fika, duscha, sista minuten plugga och sen sova.
 

Only you can make me feel like this

Har samhälls just nu men läraren gick just men måste ändå vänta på Filip, så kan lika gärna sitta kvar här ett tag. Efter skolan ska jag till Filip och sova där, vi lär bara hinna äta middag, fara till gymmet och sen kanske se ett ansvnitt greys men det blir super mysigt!
Men nu tror jag att jag ska gå och ta min väska och sånt och leta reda på Filip.
 
 

Let him know that you know best

det gick bara inte ta en seriös bild..
 
Inatt var nog den värsta natten jag varit med om, brukar alltid ha så lätt att somna men inte igår.. gick och la mig runt 9 som vanligt och sista gången jag kollade på klockan var den kvart i 2, så tog 5 timmar för mig att somna och det brukar ta max en kvart! Tur jag hade sovmorgon idag iallafall.
Men nu måste jag skynda på lite, vi hörs!

One day you're here, one day you're there

Gårkvällen var riktig bra och det blev inte alltför sen heller. I morse sov vi till efter 9 nångång, låg och drog oss ett tag, fikade, såg ett avsnitt greys och sen cyklade till haga och lämnade tillbaka min systers cykel. Där kom mamma och hämtade oss också, då for vi iväg till coop och handlade sen hem till rödå. 
När vi kom till rödå fikade vi och efter det for ner  till fotbollsplanen och kollade på matchen. Snart så ska jag bege mig till gymmet och köra ett benpass och sen blir det älgkött till middag!

Let me live that fantasy

Igår så hade vi bara en myskväll med massa gott framför idol. Idag så klev vi upp vid halv 9, fikade, såg tv ett tag sen for vi till gymmet ungefär en timma. När vi kom hem gjorde vi lunch, såg lite mer tv och nu så sitter vi i min säng med varsin dator, väldigt sociala.. haha.
Vid halv 5 så tar vi bussen till stan och köper kebab som vi sen ska äta i Idas lägenhet. Vi stannar i stan tills i morrn någon gång iallafall.
 

Addicted to you

Oj så skönt med fredag idag även fast det är nog min värsta dag i skolan.. får hoppas att den går fort! Efter skolan så ska jag och Filip först gå och handla lite grejer och sen laga mat när vi kommer hem till mig. Annars ikväll lär vi bara mysa och njuta av att det är helg.
 

I may just take your breath away

Idag så hade vi halv studiedag, så vi slutade kvart i ett! Då följdes jag, Filip och Joanna till stan, sen väntade tills bussen gick. Jag och Filip for hem till mig, då hade pappa köpt en ny tv till mig så vi fixade lite med den och sen for till gymmet. Filip åkte hem igen vid 5 då for jag hem och åt, nu så ska jag nog bara ta det lugnt till klockan 7 då börjar steppen.

You can rest your head on my shoulder if you want to

Godmogon! vaknade över en timma tidigare än vad jag egentligen behövde idag, så for ut på en morgonpromenad. Sen har jag duschat, fikat, sett lite tv och nu ska jag packa ner det jag behöver idag och imorgon, för jag far till Filip idag efter skolan. 
 

I know that we'll be safe and sound

Försökte se smidig ut men det gick väl sådär.. 
 
Sedan sist jag skrev så har jag hunnit städa mitt rum, gick väldigt trögt men nu är det rent och fint. Skippade promenaden och for ut på en kort löprunda istället, har inte sprungit på 2 veckor så tog det bara lugnt. Efter det for jag till gymmet och dödade benen ett tag.
nu så har jag ganska nyss ätit och försöker komma på något att göra tills idol börjar.

I can't change even if I tried

Stannade hemma från skolan idag för jag orkade verkligen inte fara sen hade vi ändå bara en riktig lektion. Så istället hade jag tänkt hinna med att göra massa saker här hemma, har inte gått så bra hittils iallafall. Har typ bara legat på soffan från 8 till nu men nu har jag tänkt fara ut och gå en promenad.
 

I will always love you

Nu har jag äntligen fixat en ny blogg med lite hjälp av matilda och stina, så nu ska jag försöka bli lite bättre på att skriva. Om en halvtimme så ska jag ut på en promenad med Matilda och sen ska jag väl bara kolla på idol och fika. 

RSS 2.0