It's a beautiful kind of pain

Skolan idag gick väldigt fort, kan vara för jag både har sovmorgon och slutar ett. När jag kom hem gjorde jag mig först fika, for iväg till gymmet och sen när jag kom hem därifrån såg jag gårdagens avsnitt av paradise hotel. Efter maten bakade jag saffransmuffins. Jag hoppas dom blev goda men smeten blev det iallafall.
Nu så pratar ja med Filip och fikar lite sen ska jag nog bara duscha och efter det hoppa isäng.

They never saw it coming

Söndag igen, helgerna alldelens för fort. Har varit med Filip hela helgen, vi har gymmat, kollade på paradise hotel spelat xbox, sett film, gått på promenad och bara haft det mysigt! 
Efter 2 så övningskörde jag till vindeln, då lämnade vi av Filip sen for och handlade lite. Så sitter nu framför datorn och äter lite naturgodis.
Ikväll så blir det ett benpass på gymmet sen bara ta det lugnt och kolla på solsidan.
 

Allt är bra nu

Kom just hem från steppen, som var hur jobbig som helst + att jag redan hade träningsverk i mina ben/rumpa sen igår. Ska strax hoppa in i duschen, fika och tillsist gå och lägga mig i min nybäddade säng. Har nästan hunnit städa mitt rum idag också, allt förutom att dammsuga men det får jag väl fixa någon annan dag.
 

You hit me like the sky fell on me

Fick sluta någon timma tidigare idag, så var hemma efter två. Hade tänkt hinna med att göra massa saker, som att städa men det har då inte blivit av. Vet faktiskt inte vars tiden tog vägen, hann iallafall iväg till gymmet och körde ett benpass. När jag kom hem åt jag mat själv framför tvn för mamma for på hockey och pappa skulle komma hem sent. Sen fastnade jag framför tvn någon timma och efter det for ut på en liten prommis med Theo. Det var -12, så jag höll på frysa ihjäl. 
Nu har jag lagt mig i sängen och ska strax sova.
 

We're not afraid of what's in our way

Idag slutade både jag och Filip tidigare, så vi tog ett-bussen hem till mig. Först så pluggade vi eller jag satt mest och störde men. Efter det for vi till gymmet och hade bicep-tävling och jag vann såklart! När vi kom hem tvär duschade vi sen åt middag. 
 
Nu har vi nyss gjort färdigt mammas födelsedagstårta, så vi sitter i min säng och väntar tills den ska ätas. Sen går hela kvällen nog åt till fotbolls tittande.
 

Love don't die

Hej igen bloggen, var ett bra tag sen nu!
Här i överrödå fick vi strömavbrott runt halv tre natten till söndagen och det var inte tänkt att den skulle komma förns imorgon men som tur var började lamporna tändas här efter sex, som tur var! Vid halv sju gick ut på en snabb promenad och sedan vidare till gymmet och körde ett rygg och bröst pass.
Nu har jag tänkt göra i ordning fika, lägga mig i sängen och sätta på en film, bara för att fira att strömmen är tillbaka.
 

halloween

Halloween festen igår var väldigt lyckad även fast den slutade lite för tidigt.. Jag var iallafall utkädd till katt, kanske kommer några bilder senare.
Idag har jag och Filip varit en snabbis till stan, han köpte en jacka och sen köpte vi massa godis också. Ikväll så blir det att bara ta det lugnt, se idol och äta godis.

RSS 2.0